Momenteel zijn we gesloten. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9u00 en 18u00 kan je ons telefonisch bereiken.
Reserveren niet meer mogelijk via hier

Laatste update: 14/04/2023
Reservaties maken is niet meer mogelijk via hier. Gelieve de reguliere website te gebruiken.
Betaling
De betaling van het huurbedrag is afhankelijk van de levermethode. Als je kiest om de reservatie te laten opsturen, moet de betaling ten laatste 10 dagen voor de speeldatum voldaan zijn volgens de betaalinstructies die je ontvangt bij het reserveren. Betalingen dienen altijd vooraf voldaan te worden, niet-betaalde reservaties worden nooit verstuurd of meegegeven, tenzij anders overeengekomen. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor niet-geleverde reservaties door laattijdig betalen.
De waarborg van € 50,- per reservatie wordt meegerekend in de prijs. De waarborg wordt na inspectie, wanneer alles in orde is, overgemaakt op het oorspronkelijke rekeningnummer. De status van de reservatie kan je raadplegen via 'Mijn reservatie'.
Afhalen & verzenden
Bij BLASTERGAMES.BE kan je kiezen tussen 3 aflevermethodes: Afhalen in Nieuwerkerken, afhalen in een door jou gekozen postpunt of levering aan huis. De leveringen worden gedaan door DPD, net als de retour die altijd via een postpunt verloopt.
Afhalen in Nieuwerkerken - € 0,00
Je kan je reservatie gratis afhalen in Nieuwerkerken. Tijdens het reserveren kan je een ophaal- en retourdatum kiezen. Deze zijn onder voorbehoud en moeten bevestigd worden door BLASTERGAMES.BE. Reservaties kunnen enkel afgehaald worden volgens afspraak.
Na het bevestigen van je reservatie ontvang je het afhaaladres. Het afhalen kan ten vroegste 3 dagen voor de speeldatum en het gehuurde materiaal moet op de door jou aangegeven datum teruggebracht worden na afspraak.
Afhalen bij een DPD-postpunt - € 20,00
Reservaties kunnen ook verstuurd worden naar een DPD-postpunt bij jou in de buurt. Je kan tijdens het reserveren een DPD-postpunt bij jou in de buurt selecteren. Je ontvangt een track&trace code via mail zodat je je reservatie kunt volgen als deze verstuurd wordt. Hiermee word je geïnformeerd als je reservatie beschikbaar is in het door jou gekozen postpunt en dat ten vroegste 3 dagen voor de speeldatum. Op de door jouw aangegeven retourdatum stuur je je pakket, via een DPD-postpunt, terug naar ons met het retourlabel dat al aanwezig is in de kist.
De uiterlijke retourdatum vind je ook terug op de pakbon en in je reservatieoverzicht.
Levering aan huis door DPD - € 30,00
Maak het jezelf gemakkelijk en laat je reservatie thuis of op een door jouw gekozen leveradres, afleveren. Je ontvangt een track&trace code waarmee je je reservatie kan volgen na het versturen. Op de door jouw aangegeven retourdatum stuur je je pakket, via een DPD-postpunt, terug naar ons met het retourlabel dat al aanwezig is in de kist.
De uiterlijke retourdatum vind je ook terug op de pakbon en in je reservatieoverzicht.
Handleiding
Onze blasters en bijhorende accessoires zijn eenvoudig te gebruiken. Bij elke reservatie krijg je de handleiding mee, maar je kan ze ook alvast downloaden via onderstaande link.
FAQ
We krijgen regelmatig dezelfde vragen terug. Daarom hebben we ze gebundeld in op de pagina van de veelgestelde vragen. Mocht je alsnog vragen hebben, mag je ons altijd contacteren. We staan je graag te woord!
Kom je blasters afhalen en terugbrengen in Nieuwerkerken? Houd dan rekening met volgende tijdstippen en maak tijdig een afspraak binnen deze uren:
Maandag: 17u00 - 19u00 (enkel op afspraak)
Dinsdag: 17u00 - 19u00 (enkel op afspraak)
Woensdag: 17u00 - 19u00 (enkel op afspraak)
Donderdag: 17u00 - 19u00 (enkel op afspraak)
Vrijdag: 17u00 - 19u00 (enkel op afspraak)
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten
Feestdagen: gesloten
Wat is het afhaaladres?
Het afhaaladres krijg je pas na het maken van een reservatie. Dit afhaaladres vind je terug onder 'Mijn reservatie'. Doordat we geen toonzaal hebben en dit adres enkel een afhaalpunt (op afspraak) is, hebben we ervoor gekozen om dit pas te geven na het reserveren. Zo voorkomen we dat mensen voor niets naar dit adres komen.
Is de prijs per dag?
De prijzen die online staan, zijn de prijzen die je betaalt voor de gehele huurperiode. Je betaalt deze prijs dus niet per dag of weekend, maar voor de termijn dat je het materiaal huurt.

Wil je exact weten wat het kost? Voeg het toe in je winkelmandje en kies de gewenste huurperiode. Je krijgt dan een overzicht van de prijs voor de gehele huurperiode.
Zitten opladers er standaard bij tijdens een verhuur?
Onze blasters worden volledig opgeladen. Op de productpagina vind je de batterijduur terug. Opladers worden niet standaard meegeleverd maar kunnen optioneel bijgehuurd worden.
Contact
Bel ons
Het snelste een antwoord op je vraag
Mail ons
Binnen 24u komen we bij je terug.
Stel je vraag
Om misbruik te voorkomen, hebben we het contactformulier uitgeschakeld. Sta cookies toe om het contactformulier te kunnen gebruiken of stuur ons een mail op info@blastergames.be
Afhalen & verzenden
Gratis afhalen in Nieuwerkerken
Levering in postpunt (€ 20,00)
Levering aan huis (€ 30,00)
Onze gegevens
BLASTERGAMES.BE
BE0668 920 116
BE85 7310 4260 5506
© 2022 BLASTERGAMES.BE • BLASTERGAMES.BE en lasergun.be zijn een onderdeel van Adericom